Ontwerp zonder titel-15

24/7, 365 dagen per jaar padellen bij Padelife Rottemeren!

Padelife Rottemeren is de eerste club in Nederland waar je nu letterlijk ALTIJD terecht kunt voor een potje padel, geen uitzonderingen. Dus ook om 2.00 ‘s nachts, vraag je? Ja, zeker! Ook op eerste Kerstdag? Jazeker! En op 23 juni om 04.50? Ook!
Padel is een verslaving, en zoals met iedere goede gezonde verslaving, die moet je niet onderdrukken, die moet je juist voeden. Reguliere openingstijden passen hier volgens ons niet bij.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Van maandag tot en met vrijdag is de bar geopend tussen 9.00 – 23.30 en in het weekend van 9.00 tot 17.00 (afhankelijk van bezetting) en kun je gewoon naar binnen. De banen zijn echter 24/7 te reserveren.
Wat gebeurt er dan als je buiten de openingstijden van de bar reserveert? Na het aanmaken van je reservering in Playtomic zie je in de reservering een toegangscode die er als volgt uitziet: 1234#. Deze gebruik je op de terminal links naast de voordeur.
De code wordt 15 minuten voor aanvang van de reservering actief en blijft tot 30 minuten na aanvang van de reservering actief (voor het geval je onverhoopt later aankomt).
Na ingave van de code gaat de voordeur open en loop je naar de baan. Je kunt gewoon gebruik maken van de toiletten. Alle overige ruimtes die je ziet staan onder alarm. Zodra de reservering start gaat het licht op de baan aan en wanneer de reservering eindigt gaat de verlichting weer uit. Na afloop van de reservering loop je naar buiten, de deur valt achter je dicht, en klaar is Kees. Op naar de volgende match!
Afhankelijk van het tijdstip waarop je komt spelen kan het dus wel donker zijn in de hal zodra het licht op de banen uitgaat!

nachttarief

Het spelen vanaf 24.00 tot 6.00 van maandag t/m zondag kost €50 per per 60 minuten. Ga je hier vaker gebruik van maken is het interessant om een Speeltegoed Voordeelpakket te nemen. Je speelt dan tegen voordeligere tarieven.

FaQ

De 4 cijferige code kan meermaals gebruikt ingevoerd worden en werkt tot 30 minuten na aanvang van de reservering
Ja, iedereen die deelneemt aan dezelfde reservering kan de 4 cijferige code terugvinden in de Playtomic app onder reservering. 
Ja dat is mogelijk! In de hal staan 2 kiosken, hier kan je 24/7 rackets huren. Padelballen, drankjes en accesoires zijn hier ook te koop.
Nee, je kan na je potje de club verlaten. De deur valt automatisch in het slot.