Ontwerp zonder titel-15

Huisregels

Gebruik Materiaal:
  1. Voor je eigen gezondheid en het behoud van onze banen, gebruik geschikt materiaal. Speel alleen met padel- of tennisschoenen en speel alleen met padelballen. Wanneer wij je met verkeerd schoeisel en/of verkeerde ballen de baan zien betreden zullen wij je hierop wijzen en behouden we ons het recht voor om je de toegang te ontzeggen.
2. Beschouw alle spullen die je ziet, de banen, de kiosken, het meubilair, het tapijt, de aankleding etc. alsof het je eigen spullen zijn en ga er op die manier mee om. Werkt er iets niet naar behoren? Zoek dan even een medewerker op. Speel je buiten de openingstijden van de bar en is er geen medewerker aanwezig? Dan even mailen naar info@padelife.nl.
3. Het verzorgen van padellessen en het organiseren van events is exclusief voorbehouden aan de Padelife Academy. Padelleraren of padelscholen en iedereen die gebruik willen maken van onze banen voor het geven van les en het organiseren van zijn/haar event dient hiervoor met ons contact op te nemen.
Toezicht en aansprakelijkheid:
4. Wij zijn erg zuinig op onze spullen. Vandaar dat we deze bewaken middels videotoezicht. Schade ontstaan door nalatigheid, oneigenlijk gebruik of vandalisme zullen wij altijd verhalen op de veroorzaker van de schade.
5. Het gebruik van onze banen is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor ongevallen en/of diefstal van zaken.
6. Per reservering is het toegestaan maximaal 5 spelers (4 spelers op de baan en 1 invaller) mee de hal in te nemen. Wanneer er meer mensen dan 5 per baan in de hal aanwezig, behouden wij ons het recht voor deze spelers te verwijderen.
Gedrag:
7. Laat de banen en de zitplekken netjes achter. Ruim je rommel op voor je weg gaat. Breng glaswerk terug naar de bar.
8. Volg instructies van medewerkers van Padelife altijd op. Je hoeft het niet altijd met ons eens te zijn maar hou het netjes, we zijn hier allemaal voor ons plezier.
9. Het is niet toegestaan om eigen alcoholische consumpties mee te brengen en te nuttigen.
10. De lichten op de banen gaan automatisch aan bij aanvang van de reservering en uit na afloop van de reservering. Het is toegestaan om 5 minuten voorafgaand aan de reservering in te spelen, wanneer daarvoor ruimte is op de baan. Alle tijd die je extra gebruik maakt van de baan brengen we in rekening.
11. Betalingen aan de bar kunnen alleen per PIN. Medewerkers nemen geen contant geld aan. Er is geen contant geld aanwezig. Bonnen moeten dezelfde dag afgerekend worden.

Bij overtreding van deze huisregels is Padelife gerechtigd bezoekers te verwijderen en bezoekers de toegang te ontzeggen. In het geval van verwijdering en/of toegangsontzegging is Padelife niet verplicht eventuele gedane betalingen te restitueren. Padelife is altijd gerechtigd bezoekers de toegang te ontzeggen.