Ontwerp zonder titel-15

dé plek om kwaliteitsvol indoor padel te spelen!

Vanuit de liefde voor de sport is Padelife ontstaan. Omdat we zelf niets liever doen dan een potje spelen weten we als geen ander waar jij als padeller behoefte aan hebt! Bij Padelife bieden we je kwalitatieve indoor panoramabanen, voldoende uitloop en een dak dat hoog genoeg is! Zo speel jij de perfecte lobs, bandeja’s en volley’s. Kortom niets kan je tegen houden om progressie te maken en een heerlijk potje te padellen met je vrienden, familie & collega’s.

6 indoor panorama banen

Op onze locatie hebben we 6 panorama indoorbanen beschikbaar. Al deze 6 banen hebben de officiële uitloop afstanden. Hier kunnen de echte padel pro’s hun uitloop skills oefenen. Toeschouwers zijn altijd meer dan welkom. Zij kunnen plaatsnemen op onze tribunes langs de velden en door het panoramazicht van de padelvelden het spel optimaal volgen.

vernieuwde horeca in 2022

Als gepassioneerde padellers weten we als geen ander hoe belangrijk het is om na je potje padel even na te praten met een hapje en een drankje. Daarom werken we momenteel hard aan het vernieuwen van onze horeca. Deze zal geopend worden Januari 2022.

Zien we jou binnenkort op de baan?

Wil je graag nu al een potje padel komen spelen? Boek dan nu een baan en kom als eerste de nieuwe banen uittesten!